РОЛКИ ЗА КАСОВИ АПАРАТИ

При производството на ролки за касови апарати, Ролко използва само сертифицирани материали. Доказано е, че hi-tech хартиите не отделят прах и власинки, като по този начин удължават живота на Вашия касов апарат. Всички ролки са навити върху плътна PVC сърцевина, която не позволява на ролката да се деформира и размества по време на работа. Равномерната стегнатост на навиване, от началото до края, заедно с точната дължина, са гарантирани от дигитална система за контрол.

Всяка една ролка, произведена във фабриката на Ролко е маркирана с точна дължина в метри, напр. 28 м., като се гарантира, че отклонението е в рамките на +1/+2 см. По този критерий клиентът лесно може да разпознае оригиналната ролка, от разпространените на много места "ментета". Върху тях няма отбелязани размери, а краят на ролката е залепен ръчно, с тиксо, а не с фабричен етикет. Със сигурност ще откриете, че нашите ролки са по-дълги от всички останали на пазара, благодарение на което ще ги сменяте значително по-рядко.

Произвеждаме всички размери за различните видове касови апарати, а ролките запазват способността си за получаване на отпечатък - 5 години, а самият отпечатък е траен в продължение на минимум 10 год.

Ролки от ударна хартия

Image

Ролки от офсетова хартия

Image
Image

Ролки от термо хартия

Image

Ролки от химизирана хартия

Image

РОЛНИ КОНСУМАТИВИ ЗА ДРУГИ ЦЕЛИ

 БАНКОМАТИ

БАНКОМАТИ

Ролко е единственият производител на оригинални ролни консумативи за банкомати в страната. Ние ви предлагаме продукт с утвърдени и неизменни технически характеристики, признати от производители на банкомати като Wincor Nixdorf. За производството на банкоматните ролки се използват само сертифицирани висококачествени термохартии "Kanzan" с гарантиран европейски произход, които оставят ясен отпечатък върху всяка бележка без отделяне на прах и власинки. При правилно съхранение, Ролко дава гаранция за запазване на отпечатъка върху хартията до 10 години. 

Информацията за баката - кредити, депозити и всички услуги, както и логото, могат да бъдат отпечатани на гърба на банкоматната ролка в цвят, под формата на рекламен текст или графично изображение.

ФАКС АПАРАТИ

ФАКС АПАРАТИ

Консумативите за факс апарати, произведени от Ролко са с безупречно качество и осигуряват перфектен и траен отпечатък върху хартията. Факс ролките са с гарантирана дължина от 30 м. Предлагат се във варианти, които изцяло ще удовлетворят Вашите изисквания.

Съобразно специфичните потребности на някои от нашите клиенти, Ролко предлага консумативи от специална хартия с по-дълъг срок на архивиране /до 5 год./, с по-висок грамаж, цветен отпечатък и т.н.

ИНЖЕНЕРНА ХАРТИЯ

ИНЖЕНЕРНА ХАРТИЯ

Инженерната хартия е специално разработена за широкоформатни принтери, копирни апарати и плотери. Върху нея може да се отпечатват широкоформатни чертежи и изображения с безупречно качество.

Типа предлагана хартия е офсет 75 гр. и 80 гр., като гамата обхваща всички стандартни и нестандартни размери.

Image