Опаковката струва съвсем малко, а носи над половината от добавената стойност на всеки продукт

Етикетът е толкова важен

Качеството на всеки продукт се демонстрира с подходящата опаковка и дизайн на етикета. Етикетите и качественото им изпълнение са много малка част от себестойността на продукта, но добавят най-много стойност в очите на потребителя. Те са външната изява на продукта и водят до конкурентно надмощие. Колкото по качествено, бързо и лесно може да променяте и печатате етикетите си, толкова по-бързо ще обновявате асортимента си и ще изпреварвате конкуренцията. ТОП брандовете променят етикетите си много често спрямо духа на времето и модните тенденции, което е една от причините да са толкова различими.

Информацията е преди всичко

Нашите специалисти имат достъп до различни индустрии, защото предлагат много голям набор от решения. Затова имат широк поглед над пазара и най-модните тенденции в етикетирането. Те с готовност ще ви предложат изпреварваща информация за опаковките.

Пълна подкрепа през целия процес

Като един от най-големите в бранша осигуряваме редовни продуктови обучения на служителите си и те са експертно подготвени да дадат най-добрите и съвременни решения. С готовност работят с дизайнерите и спомагат за още по-бързо проектиране на опаковките. Дори ако не разполагате с маркетингов специалист, ние ще заемем неговото място.

Бързината е всичко

Ние сме организирали нашата работа по такъв начин, че постигаме едни от най-кратките срокове за изпълнение на проектите. Така освен че облекчаваме планирането и работата на маркетинга, помагаме на вашата фирма да изпреварва непрекъснато конкуренцията.

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ